confetti

De Workshops zijn bekend!

De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend! Hieronder staan de workshops waar jullie bij kunnen zijn tijdens onze bijeenkomst op woensdag 8 januari:

Systemische opstellingen voor ondernemers

Martha de Graaff

Een onderneming is een afspiegeling van de eigenaar/eigenaren. Persoonlijke talenten en valkuilen kun je één op één terug zien in het bedrijf.

Je bedrijf groeien via online marketing

Lindsy Bruin

Loopt je business wel aardig maar weet je dat er véél meer uit te halen valt? Ik leer je tijdens mijn workshop “Je bedrijf groeien via online marketing” hoe je dit doet, op een manier die niet alleen effectief, maar ook heel efficiënt ingestoken wordt!

Meer klanten en omzet met Linkedin

Chris Den Daas

In deze Masterclass leer je de stappen om actief met LinkedIn aan de slag te gaan. Om concrete resultaten te behalen! Het doel: het creëren van een actieve community van klanten, prospects en ambassadeurs, die jou en jouw producten promoten.

Je ideale klant aantrekken met pakkende berichten voor social media

Claudia Rietveld

‘Wat moet ik nu weer plaatsen’…’Ik heb geen inspiratie’…’Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten’ …Voor veel ondernemers is hun bedrijf zichtbaar maken via social media een ‘dingetje’. Tijdens de workshop leer je hoe je pakkende berichten maakt voor jouw social media kanalen. Nooit meer zonder inspiratie!

Zakelijk tekenen - teken je goede voornemens

Debbie van Steenpaal

We worden overspoeld met info. En zien regelmatig door de bomen het bos niet meer. Door te tekenen behoud je het overzicht en kun je focussen op je grootste dromen.

Beter in Beeld: fotograferen met je mobiele telefoon.

Paulien de Gaaij

We gaan in vijf fantasieprikkelende-anders-dan-anders- opdrachten buiten je bekende paden treden.

Hierdoor krijg je op een eenvoudige, maar heel doeltreffende wijze, inzichten, die je leven lang mee gaan. Voortaan weet je altijd iets origineels te bedenken voor je sociale media. Na een korte uitleg gaan we meteen aan de slag. Ik loop rond en blijf in de buurt om je te helpen, steunen, je fantasie te prikkelen en je verder uit te dagen.

neem mee: opgeladen mobile telefoon.

LinkedIn for Business – effectief aantrekken en werven van klanten

Franck Fielemon

Franck deelt met welke bewezen succesvolle strategie, processen en systemen hij als startend ondernemer in 2,5 jaar tijd 6,6 miljoen views en 4.700 leads genereerde op LinkedIn en daarmee 500 klanten aantrok. In deze workshop leer je wat de vijf fundamenten zijn waarmee jij ook een constante stroom van leads en klanten krijgt.

Acquisitie? In actie!

Jan Boon

Jan Boon, de acquisitiecoach, vertelt hoe je in 9 stappen van stress naar succes gaat door authentieke acquisitie.

Moeiteloos en blijvend gewoontes veranderen

Esther de Boer

Change your habits, change your life. Door goede gewoontes aan te leren kun je als ondernemer het verschil maken, maar waarom werkt het dan vaak niet (slechts 8% van nieuwjaars goede voornemens eindigt succesvol)?

Nooit een tweede kans voor een eerste indruk: maak hem spectaculair!

Larinda Bok

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Hoe jij overkomt is cruciaal voor jouw succes. Welk gevoel wil je achterlaten na een gesprek en wat straal je uit?

Door de Google Analytics bomen het bos nog zien

Rianne Verheijen

In mijn werk adviseer ik website / webshop eigenaren wat ze kunnen doen om meer rendement uit hun website te halen. Ik doe dit door relevante data uit o.a. Google Analytics te halen. Daarnaast help ik ze hoe ze voortaan zelf kunnen gaan sturen a.d.h.v. deze data.

Een logo dat werkt!

Elise Bakker

Heb jij ook geen idee wat het nut van een logo is?
Denk je misschien dat dat zo’n plaatje is wat je overal op kunt plakken?
Vind jij ook dat je dat zelf wel ff kunt maken, of dat creatieve nichtje?
“Een goed smoel is het doel van elk bedrijf”… wat denk je dan als je dit leest?
Kom naar de workshop om te ontdekken wat het nut is van een logo.

Waarde[N]vol profileren en communcieren op Linkedin als ondernemer…. hoe doe je dat?

Tessa Faber

Wil je hoog scoren in de zoekresultaten OF liever gevonden en onthouden worden door klanten die bij jou passen en er voor jou toe doen?

Hoe blijf je kalm te midden van stressvolle tijden?

Irene Boonstoppel

Hoe fijn zou het zijn als je een paar eenvoudige technieken tot je beschikking hebt die je meteen kunt toepassen als je stress ervaart. Irene kan je in 20 minuten leren hoe je jezelf snel weer kunt gronden en stress kunt afvoeren.

Haal meer uit jezelf dan je denkt dat erin zit

Erwin Wils

Zonder dat we het door hebben, beperken we ons in ons presteren. Dat is er met de paplepel ingegoten: “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, je moet je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken”, en nog meer van dat soort mooie uitspraken. Aangezien dat aangeleerd gedrag is, kunnen we dat ook veranderen. De eerste stap is bewustwording. Wil je weten èn ervaren hoe? Kom dan naar mijn workshop.

Online Marketing Funnel

Jeffrey Grune

Binnen 20 minuten direct inzicht in jouw (potentiele) online marketing funnel.

Vooraf aanmelden voor de workshops is niet mogelijk. We gaan dit als volgt regelen tijdens de bijeenkomst:

  • De deuren gaan om 9.00 uur open. Bij binnenkomst kan je een kaart kiezen voor een workshop uit de eerste ronde. Als je een kaart hebt, kun je aan die workshop deelnemen. Er is een beperkt aantal plaatsen per workshop. Dus zorg dat je op tijd bent.
  • De bezoekers die geen workshop volgen in de eerste ronde, krijgen als eerst de kans om een workshopkaart te kiezen voor de tweede ronde.
  • Wanneer je niet deelneemt aan een workshop (in de eerste of de tweede ronde), kun je speeddaten met andere ondernemers of met een kop koffie lekker netwerken.

 

Wil je Open Coffee XXL bezoeken? Dat kan! Aanmelden voor het evenement is verplicht (tbv organisatie / inkoop). Klik hieronder op de knop en dan zien wij jou 8 januari!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn